Voormalige top-inlichtingenofficier: CIA-baas verstopte info dat Poetin pro-HILLARY was

Het voormalige hoofd van de National Security Council, Fred Fleitz, zegt dat voormalige CIA-directeur John Brennan informatie bewust onder het tapijt heeft geveegd waaruit blijkt dat Vladimir Poetin wilde dat Hillary Clinton de 2016 presidentiële verkiezingen zou winnen.

Fleitz noemde Brennan “de meest gepoliticeerde inlichtingenbaas in de geschiedenis van Amerika” in een column voor Fox News. Vervolgens legde hij uit dat er inderdaad bewijs is dat Rusland zich actief met de verkiezingen bemoeide, maar niet noodzakelijk om Trúmp te helpen.

Sterker nog, aldus Fleitz, CIA-directeur John Brennan onderdrukte feiten en analyses waaruit bleek dat het Ruslands belangen juist niet diende om Trump te steunen… en dat Poetin juist zou profiteren van winst voor Hillary Clinton.

Brennan onderdrukte informatie van hoge kwaliteit dat suggereerde at Poetin wilde dat de veel meer voorspelbare en kneedbare Clinton de 2016 zou winnen,” aldus Fleitz.

Zullen de linkse fopjournalisten van het NOS Journaal en RTL Nieuws hier aandacht aan besteden, denkt u, of negeren ze dit liever maar?

De vraag stellen is hem beantwoorden.

Volg mij op Twitter en Steun mij op BackMe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s