Knettergek! Kapsalon eigenaresse in Dallas gaat een week de gevangenis in, want lockdown

Erger dan dit wordt het niet. Ja, dit is ronduit fascistisch. Een moeder in Dallas, Texas, moet een weeklang de gevangenis in omdat ze haar kapsalon opende terwijl er een lockdown is.

De rechter in haar zaak gaf Shelley Luther een uitweg, vond hij zelf. Ze moest haar excuus aanbieden, toegeven dat haar besluit om haar kapsalon open te gooien “egoïstisch was,” en beloven de deuren gesloten te houden tot het einde van de lockdown.

Haar antwoord loog er niet om.

“Daar ben ik het niet mee eens,” aldus deze heldin, “het voeden van mijn kinderen is niet egoïstisch. Ik heb kappers die zélf honger lijden omdat ze liever hun kinderen te eten geven. Dus, sir, als ú vindt dat de wet belangrijker is dan het voeden van kinderen, kom dan maar op met uw besluit. Maar ik ga mijn kapsalon niet dichtgooien.”

Deze vrouw is een echte heldin. Laten we hopen dat er veel meer helden voorradig zijn, en dat die precies hetzelfde doen als zij. Als dat gebeurt is het straks héél snel gedaan met deze achterlijke, langdurige lockdowns zonder einde.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s